Una conspiració sueca, un drama familiar disfressat de sèrie de superherois i la nova sèrie del creador de Downton Abbey.

Noves recomanacions de sèries i les notícies de la setmana.

Hola a tothom!

Ja tenim aquí un nou cap de setmana, i aquí teniu el butlletí de sèries! Entre les novetats de la setmana, les més destacables són:

Una conspiració sueca (Filmin) - Excèntrica comèdia sobre un nord-americà que viu a Suècia i s’endeuta amb Hisenda. Per pagar, intentarà aconseguir la recompensa disponible per qui resolgui l’assassinat del primer ministre Olof Palme. La sèrie està basada en les teories sobre aquest crim, però pren forma d’una comèdia molt singular, on s’hi barreja la conspiranoia i situacions de violència abrupta.

Jupiter’s Legacy (Netflix) - Una combinació de sèrie de superherois i drama familiar amb poca escena d’acció i molta discussió entre pares i fills.  Podeu llegir aquí les meves impressions.

Belgravia (Movistar+) - La nova sèrie del creador de Downton Abbey, que ens porta més del mateix: secrets i amors prohibits entre dues famílies de l’aristocràcia anglesa. En vam parlar a la ràdio. Podeu escoltar la secció aquí o llegir-la aquí.

Easy Money (Netflix) - Ha passat desapercebuda, però aquesta sèrie sueca m’ha fet pensar en Gomorra i Top Boy i un cop acabada m’ha acabat semblant molt recomanable. En vaig parlar a la secció del Tot Es Mou, que podeu mirar aquí.

Pose (HBO) - S’ha estrenat la tercera i última temporada que pren forma d’epíleg i es pregunta encertadament com serà el futur dels personatges i si podran retenir en el seu dia a dia l’ambient de llibertat que van experimentar a la ball culture.

La crítica:

THE MOSQUITO COAST. He dedicat la crítica de la setmana a aquesta sèrie que protagonitza Justin Theroux. La podeu llegir aquí.

La llista:

5 SÈRIES SOBRE TERRORISME QUE POTSER NO HAS VIST. Més enllà de les més conegudes. La podeu llegir aquí.

Píndoles d’actualitat:

  • STRANGER THINGS: Ja té teaser de la 4a temporada. Font: Netflix..

  • HOUSE OF THE DRAGON: Primera foto oficial del rodatge de l’spin-off de Game of Thrones, que s’estenarà al 2022. Font: HBO.

  • GANGS OF LONDON: Gareth Evans no dirigirà la segona temporada i deixa el seu lloc a tres directors. Font: The Hollywood Reporter.

  • SUCCESSION: Ha fitxar a Adrien Brody per la 3a temporada. Font: EW.

  • CLAIRE FOY: L’actriu de The Crown serà la protagonista de la sèrie Marlow, que prepara el servei d’straming Britbox (format per BBC i ITV). Font: THR.

I fins aquí el butlletí de sèries de la setmana! Us deixo amb un moment musical, en aquest cas un tema que sona a la sèrie Easy Money: