The Handmaid's Tale, un The Office immobiliari i la minisèrie de Justin Theroux.

Noves recomanacions de sèries i les notícies de la setmana.

Hola tothom!

Ja tenim aquí un nou cap de setmana, i aquí teniu el butlletí de sèries! Com sempre aquesta setmana hi ha hagut moltes estrenes. Les més destacades:

The Handmaid’s Tale (HBO) - Ha tornat amb la quarta temporada, estrenant tres episodis de cop. Podeu llegir aquí la meva crítica.

The Mosquito Coast (Apple TV+) - Justin Theroux és el protagonista d’aquesta sèrie sobre una família a la fuga. Podeu llegir aquí les meves impressions.

Stath Lets Flats (Filmin) - La The Office del món immobiliari. Una hilarant comèdia britànica sobre el pitjor comercial de pisos de la història. Molt recomanable!

Sexify (Netflix) - Una sèrie polonesa força entretinguda sobre una programadora que vol fer una aplicació per millorar l’orgasme femení sense ser experta en el terreny dexual. Com una barreja entre Masters of Sex i Sex Education.

Zero (Netflix) - Sèrie italiana sobre un noi negre d’un barri pobre que se sent invisible i acaba tenint el poder de la invisibilitat. És interessant el drama social però la part superheròica no acaba de funcionar. En vam parlar a la secció de la ràdio (que podeu escoltar aquí, o bé llegir la versió en forma de text escrit aquí).

Píndoles d’actualitat:

  • BAFTA: Gangs of London i The Crown són algunes de les nominads als BAFTA d’enguany. Podeu consultar aquí la llista completa.

  • LINE OF DUTY: Està batent rècords d’audiència al Regne Unit, superant les fites de Downton Abbey i Bodyguard. Font: Metro.

  • GAME OF THRONES: El rodatge del primer spin-off, House of the Dragon, ja ha començat i s’estrenarà al 2022. Font: HBO.

I fins aquí el butlletí de sèries! Us deixo amb un moment musical, un tema del gran Morrissey que sona a The Mosquito Coast: