Julianne Moore, Stephen King i les aventures del nen cèrvol en un món distòpic.

Noves recomanacions de sèries i les notícies de la setmana.

Hola a tothom!

Benvingut sigui el cap de setmana! Si busqueu una sèrie per mirar aquests dies, les dues que més m’han convençut aquests dies són:

Lisey’s Story (Apple TV+) - El paper de la Julianne Moore és el millor d’aquesta minisèrie que adapta una novel·la d’Stephen King sobre la vídua d’un escriptor d’èxit. Les amenaces terrenals que afronta el personatge aconsegueixen crear una tensió important, mentre que les amenaces sobrenaturals no acaben de funcionar a la pantalla com segurament sí que ho feien a la novel·la. El director Pablo Larraín recorre amb minuciositat el patiment de la protagonista i l’atmosfera que es construeix és tèrbola, però el ritme lent fa que s’ofegui sola i es faci més avorrida del que pretenen els autors i, per suposat, del que demana una història inquietant.

Sweet Tooth (Netflix) - Faula sobre la necessitat de respectar la diferència a través de la història d’un nen cèrvol i el misteri de saber quin és el seu origen. Dirigida a un públic familiar, per mirar amb criatures a partir d’11 o 12 anys per la naturalesa del món distòpic que presenta, però al mateix temps no gaire fosca (pel que he llegit, el còmic en què es basa és força més dur). Un road trip carregat de bones intencions amb un aire a Where the Wild Things Are i un nen actor molt ben trobat.

Les crítiques:

FRIENDS. THE REUNION. La crítica de la setmana és sobre l’especial de Friends que ha estrenat HBO. La podeu llegir aquí.

IN TREATMENT. Aquesta setmana també he fet la crítica del retorn d’In Treatment amb la quarta temporada. La podeu llegir aquí.

A la ràdio:

Vam comentar EL FINAL DE MARE OF EASTTOWN i també altres novetats de la setmana. Podeu escoltar la secció aquí.

Píndoles d’actualitat:

  • THE MOSQUITO COAST: Tindrà 2a temporada. Font: Variety.

  • THE GOOD FIGHT: Ja hi ha trailer de la 5a temporada. Font: Paramount+.

  • JUPITER’S LEGACY: Netflix l’ha cancel·lat. Font: TVLine.

I fins aquí el butlletí de la setmana! Com sempre, m’acomiado amb un moment musical. Aquest pertany a la sèrie Sweet Tooth:

Espero que passeu un bon cap de setmana!