El retorn de Lupin, la sèrie pròpia de Loki i els empresaris noruecs execrables.

Noves recomanacions de sèries i les notícies de la setmana.

Hola a tothom!

Un nou cap de setmana ja és aquí! A punt per relaxar-vos mirant una sèrie. De les estrenes d’aquesta setmana, les destacades són:

Lupin (divendres a Netflix) - Torna aquest divendres amb nous episodis que ja he pogut veure a l’avançada. I n’he escrit una crítica que no té spoilers.

Loki (Disney+) - De moment, un inici prometedor, que ha presentat una mena de Doctor Who amb en Loki fent salts entre diferents línies temporals. El personatge és tot carisma, Tom Hiddleston li sap treure tot el suc que té i la idea de seure’l al divà em sembla atractiva. El primer episodi ha estat molt introductori, amb un excés d’exposició narrativa (habitual en Marvel) però ha estat prometedor.

Exit (Filmin) - Són tan execrables els protagonistes d’aquesta sèrie noruega, tan repugnants en els seus excessos, que aconsegueix dividir-me constantment. De vegades em fa riure amb el seu sentit de l’humor fosc, i de vegades em provoca autèntic rebuig, i més sabent que està basada en entrevistes i testimonis reals.

La crítica:

EL MÉTODO KOMINSKY. He dedicat la crítica de la setmana a la tercera i última temporada d’aquesta comèdia de Netflix. La podeu llegir aquí.

A la tele:

Vaig fer una tria de SÈRIES NOVES PER A TOTS ELS GUSTOS al Tot Es Mou.

Píndoles d’actualitat:

  • CONVERSATIONS WITH FRIENDS: La nova sèrie basada en una novel·la de la Sally Rooney (Normal People) ja té distribució internacional. Aquí es podrà veure a HBO, que ha comprat els drets per diverses regions. Font: Deadline.

  • I MAY DESTROY YOU: Ha guanyat el BAFTA a la millor minisèrie. Pots consultar la llista completa de premiats aquí.

  • ZOEY’S EXTRAORDINARY PLAYLIST: No ha renovat per la tercera temporada i es quedarà només amb dues. Font: Variety.

I fins aquí el butlletí! Us deixo amb el moment musical. Un tema de Ledfoot que apareix a la sèrie Exit. Que tingueu un bon cap de setmana!