El canvi de Master of None, un esplèndid Ewan McGregor i l'especial de Friends

Noves recomanacions de sèries i les notícies de la setmana.

Hola a tothom!

Ja tenim aquí un nou cap de setmana! Si esteu buscant una sèrie per mirar, en aquesta nova entrega del butlletí potser trobeu algunes idees interessants:

Master of None (diumenge a Netflix) - Torna amb una tercera temporada que ja he pogut mirar i sobretot m’ha semblat molt diferent de les dues anteriors. Hi ha un canvi de protagonistes: la Denise i la seva parella són el centre de la sèrie, que retrata el dia a dia de la seva relació d’una forma que intenta ser el màxim de naturalista possible. Això es tradueix en escenes llargues (i episodis llargs) que combinen moments quotidians amb una decisió que prenen que no desvelaré per no fer spoilers. El to és decididament dramàtic, amb la comèdia reduïda a un segon pla, de manera que té més en comú amb Escenes d’un matrimoni que amb el que fins ara era Master of None. Les aparicions, molt puntuals, d’en Dev (un Aziz Ansari que clarament ha decidit passar més desapercebut, no sé si per decisió pròpia o seguint les directrius de Netflix), serveixen per unir el que són, de fet, dues sèries molt diferents entre si.

Halston (Netflix) - Ewan McGregor està fantàstic interpretant al dissenyador de moda Roy Halston en aquesta minisèrie-biopic que explica molt bé perquè les seves propostes van ser revolucionàries al mateix temps que elabora un conflicte entre creativitat i industria que va més enllà del tema de la moda. Sorprenentment continguda tractant-se d’una sèrie que té al darrere a Ryan Murphy, en vam parlar a la ràdio, juntament amb sèries com The Underground Railroad, Pasión Rival o Fragile. Com sempre, podeu escoltar la secció aquí o bé llegir la versió escrita aquí.

La crítica:

REYES DE LA NOCHE. He dedicat la crítica de la setmana a la sèrie sobre el duel periodístico-esportiu de Movistar+. La podeu llegir aquí.

La llista:

10 SÈRIES CONTRA LA LGTBIFÒBIA.
 En motiu del dia contra la homofòbia i la transfòbia vaig fer una tria de sèries que donen veu a la comunitat LGTBI i celebren la diferència. La podeu llegir aquí.

Per mirar amb criatures: Us recomano El viatge de la Bu. Podeu llegir la crítica aquí.

Píndoles d’actualitat:

  • FRIENDS: Al final sí que es podrà veure l’especial aquí. Serà a HBO el 27 de maig (el mateix dia que als Estats Units). Font: HBO.

  • THE GOOD FIGHT: Tornarà el 25 de juny a Movistar+ amb la nova temporada.

  • WE OWN THE CITY: En preparació una nova sèrie sobre la policia de Baltimore que té al darrere a David Simon (com a productor executiu) i al capdavant a Jon Bernthal i Josh Charles, entre d’altres. Font: Variety.

Abans d’acomiadar-me per aquesta setmana, només voldria explicar-vos que a partir de demà començo una nova col·laboració al programa The Weekly Mag, amb la Marcela Topor, on recomanaré sèries per passar-s’ho bé i alhora practicar l’anglès. Aquest dissabte a les 16h a la vostra tv local!

I ara sí, us deixo amb el moment musical, en aquest cas un tema de The Velvet Underground que sona a Halston:

Si no us heu subscrit al butlletí, ho podeu fer aquí:

I per estar al dia de totes les estrenes (al butlletí faig una tria de les que em semblen més interessants) teniu el meu canal de Telegram.